Indeklima

Fugtbehandling

Fugt kan forårsage store skader på boligens materialer og konstruktioner. Høj fugtighed giver gode betingelser for angreb og vækst af råd og skimmelsvamp. Hos RIK Byg Indeklima anbefaler vi derfor, at få udført fugtbehandling så snart der er mistanke om fugt.

Vi har mere end 20 års erfaring med fugtbehandling. Dit fugtproblem er derfor i trygge hænder hos os. Vi møder altid op med et smil, og forlader aldrig stedet før opgaven er 100% løst.

Fugtbehandling af professionelle fagfolk

Med en stor erfaring og passion inden for fugtbehandling, er vi hos RIK Byg specialister.

Vores virksomhed består af professionelle fagfolk med en lang håndværksmæssig erfaring. På den måde er du som kunde altid sikret solidt håndværk, som er til at stole på. Hos os går høj kvalitet og service hånd i hånd. Vi er af den overbevisning, at en aftale er en aftale og ikke bare endnu en ordre i bogen. Du skal kunne stole på din håndværker, og det kan du hos os.

Vi er mødestabile, pligtopfyldende og effektive. Samtidigt er vi med fra start til slut, og sørger for kyndig vejledning gennem hele processen.

Konkurrencedygtige priser på fugtbehandling

Vi tror på, at effektiv og grundig fugtbehandling ikke skal koste en formue.

Hos os kan du altid få et uforpligtende tilbud. Vi kommer ud til dig, lytter til dine behov, og laver en måling af fugtigheden i din bolig. Ud fra dette finder vi den bedste pris, som opfylder dine behov. Samtidigt går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Med vores hjælp får du professionel fugtbehandling, som du kan være tilfreds med mange år frem.

Skal du bruge fugtbehandling, så tøv ikke. Kontakt RIK Byg Indeklima allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes på telefon 7777 7726 eller via e-mail: info@rikbyg.dk

Har du brug for

Vores hjælp?

3 gode grunde

Hvorfor vælge os?