Indeklima

Membran løsninger

Membran løsninger

RIK Byg Indeklima har stor erfaring inden for membran løsninger. Vores membran løsninger strækker sig over mange forskellige områder og vi sørger for altid at følge med udviklingen inden for dette område.

Multi-Tæt2K som vi benytter er en all-round meget pålidelig membran til anvendelse for vandtætning i hele bygningen. Hybrid-bindemiddel systemet tørrer ekstra hurtigt, uanset vejrforhold og binder ekstremt hurtigt med gummi-granulat tilsætningen.

Multi-tæt 2K er en alsidig og fleksibel fugtmembran med den nyskabelse, at den ved lagtykkelser på fire mm og derover bliver helt radontæt. Det betyder i praksis, at der kan spares en masse materialer og arbejdstid ifm. radontætning af en bygning, Desuden forhindres afspaltning af ammoniak, så man ved indendørs brug ikke belaster indeklimaet.

Den kan anvendes både ude og inde og på stort set alle typer af underlag og til stort set enhver type tætningsopgave. Med en lagtykkelse på blot 3 mm kan den klare op til 3 mm dybe revner uden forstærkningsvæv.

Multi-Tæt2K kan påføres på flere forskellige måder. Ved manuel påføring kan der frit vælges mellem at spartle, at svumme eller sågar bruge malerulle, og til de store områder kan der anvendes sprøjteudstyr.

Har du brug for

Vores hjælp?

3 gode grunde

Hvorfor vælge os?