Installation af

Ventilation/­Duka

Ventillation/DUKA

Vil du undgå ubehagelige overraskelser såsom fugtskader og skimmelsvamp i din bolig? Så bør du overveje at få installeret ventilation i din kælder.

Ventilation sikrer et bedre indeklima og kan spare dig store uventede økonomiske overraskelser. Hvis luftfugtigheden bliver for høj, risikerer du at der opstår vækst af skimmelsvamp og især kælderen er et udsat område i boligen, grundet dens placering. God ventilation lader din kælder ånde og skaber et indeklima som er beboeligt.

Eksperter i ventilation

Hos RIK Byg Indeklima er vi eksperter i ventilation. Vi har en stor passion for at sikre det optimale indeklima i boliger hos private, såvel som erhvervsdrivende. Med mere end 20 års erfaring i branchen og professionelle fagfolk i ryggen er din bygning i gode hænder hos os.

Vi møder altid op med et smil på læben og lytter til dine behov. Ud fra disse går vi din bolig igennem og tilbyder vores ekspertise. Dette sikrer at du får den perfekte løsning. Samtidigt sikrer det økonomisk gennemsigtighed, så du undgår overraskelser på regningen.

Vi er af den overbevisning at ventilation ikke skal koste en formue. Derfor går vi det ekstra skridt, for at finde den bedste løsning til den bedste pris. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Det er din sikkerhed for holdbare og energirigtige løsninger.

Energivenlig ventilation i din bolig

Hos RIK Byg Indeklima installerer vi kun ventilationssystemer i høj kvalitet og derfor arbejder vi med Duka ventilation, som er en energirigtig og yderst kvalitetsbevidst løsning. Med Duka ventilation er du sikret et sundt og friskt indeklima i din bolig året rundt.

Ventilationssystemet sørger for frisk luft i boligen samtidig med at varmen genanvendes. Dette er en holdbar såvel som økonomisk løsning, som vi kun kan anbefale.

Kontakt RIK Byg Indeklima ApS
Tøv ikke, lad os skabe et bedre indeklima allerede i dag. Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes på telefon 7777 7726 eller via e-mail: info@rikbyg.dk.

Har du brug for

Vores hjælp?

3 gode grunde

Hvorfor vælge os?