Indeklima

Servicetømrer

Jeres egen servicetømrer

Står du med ansvaret for et boligselskab, boligadministration eller vedligeholdelse af virksomhedens ejendom? Eller er du privatkunde som skal have udført en tømreropgave?

Hos RIK Byg Indeklima hjælper vi erhvervskunder, ejer- og andelsforening samt private kunder -og virksomheder med serviceopgaver indenfor tømrerfaget. Med vores servicetømrerafdeling kan vi sikre en effektiv arbejdsgang, fast kontaktperson og en aftale sammensat efter jeres ønsker og behov.

Fokus på det gode håndværk

Vores servicetømrerafdeling står klar til at udføre serviceopgaver indenfor tømrerfaget. Vores dygtige håndværkere udfører alt fra udbedring af skader til energioptimering af bygningen og professionel rådgivning.

Tag RIK Byg Indeklima med på råd hvis din boligforening eller virksomhed har behov for tømrerarbejde. Med høj faglighed og stor erfaring indenfor tømrerfaget, kan vi tilbyde udførelse af løbende tømreropgaver med fokus på det gode håndværk.

Få løst opgaven hurtigt, effektivt og med et tilfredsstillende resultat. Med en fast serviceaftale tilknyttes vores tømrer den enkelte forening eller virksomhed, og varetager både selve udførelsen og løbende dialog – til stor glæde for både boligadministrator og den enkelte beboer eller ansatte.

Vores servicetømrer udfører f.eks.:

  • Løbende reparationer
  • Service og vedligeholdelse af ejendomme
  • Udskiftning og renovering
  • Gennemgang af flyttelejligheder
  • Almindeligt tømrerarbejde

Står du og mangler en fast og pålidelig tømrer? Kontakt RIK Byg Indeklima på telefon 7777 7726 eller via vores e-mail info@rikbyg.dk, og lad os tage en uforpligtende snak. Alle vores serviceaftaler er naturligvis tilpasset og sammensat individuelt, så det matcher lige netop jeres behov.

Har du brug for

Vores hjælp?

3 gode grunde

Hvorfor vælge os?