Indeklima

Komplet kælderrenovering

Komplet kælderrenovering

En kælderrenovering har mange fordele, bl.a. et bedre indeklima. Hos RIK Byg Indeklima har vi set mange kældre der har fået lov til at forfalde og det er rigtigt ærgerligt. En renoveret kælder kan mindske sandsynligheden for at fugt opstår, og dermed undgås skimmelsvamp, som kan sprede sig til resten af bygningen, hvis det ikke fjernes. Og så får du flere gode anvendelige kvadratmeter til rådighed.

Vi kan hjælpe med renovering af kælder i alle boliger og virksomheder, og processen kan være som følger:

  • Kældertjek: en gennemgang af jeres kælder og en dialog om, hvad I ønsker at bruge kælderen til. Her måler vi også fugtniveauet og ser på hvordan kælderen er konstrueret.
  • Foranalyse: nogle konstruktioner kræver nærmere undersøgelser, det kan f.eks. være en jordbundsprøve. Dette gøres for at undgå ubehagelige overraskelser og evt. en merpris for opgaven.
  • Sanering: opgaver kan typisk være yderligere undersøgelser af kloak/afløbsforhold, fræsning af vægge, afrensning af skimmelsvamp, opgravning af kældergulv,
  • Reetablering: opgaver kan være pudsning af vægge, malerarbejde, etablering af nyt gulv, lægning af fliser/klinker, opsætning af varme og ventilation, etablering af badeværelse, el-arbejde mm.
    Vi kan hjælpe med kælderrenovering af ethvert omfang. Hvad enten det gælder en mindre renovering af enkelte dele, eller en omfattende totalrenovering, står vi klar til at hjælpe dig i mål.

Med en gennemgående kælderrenovering kan du udnytte kælderen maksimalt og få det optimale ud af din bolig. Samtidigt er det en vigtig del af vedligeholdelsen og værdisikringen af din bolig.

Produktsamarbejdspartnere er Remmers og SkamoWall

Kontakt os gerne, hvis vi skal hjælpe dig i mål med en succesfuld kælderrenovering.

Har du brug for

Vores hjælp?

3 gode grunde

Hvorfor vælge os?