Indeklima

Indvendig efterisolering

Dine behov I fokus

Leder du efter en kyndig fagmand, der kan hjælpe med din isoleringsopgave? Hvad enten du har kuldebroer, problemer med indeklimaet eller andet, står vi til rådighed med professionel rådgivning i topklasse. Med mange års erfaring er du sikker på, at der bliver efterisoleret grundigt med os i ryggen.

Har du svært ved at lokalisere problemet i din bolig, kommer vi gerne ud og besigtiger din opgave. Vi har de rette kompetencer til at udføre isolering i store såvel som små bygninger. Tøv derfor ikke med at kontakte os.

Hos RIK Byg Indeklima lægger vi stor vægt på god service, hvorfor et godt samarbejde er essentielt for os. Med klar kommunikation sørger vi for, at opgaven bliver udført hurtigt, effektivt og omhyggeligt. Samtidig kan du løbende følge med i processen og komme med input og spørgsmål. Ud fra dine behov og ønsker skræddersyr vi opgaven, så den matcher netop din bolig.

Det er vigtigt at isoleringsarbejde bliver udført korrekt, da det skal holde langt frem i tiden. Derfor gør vi os også super umage, for at du kan få et resultat, der lever op til forventningerne.

Isolering af kuldebro

Har du kuldebroer i din bolig er det en god ide, at få en sagkyndig til at fjerne dem. Kuldebroer giver nemlig træk, som kan lede til skimmelsvamp. Det er et område i din bolig, hvor varmen nemmere slipper ud, og kulden har lettere ved at komme ind. Det leder ligeledes til en højere varmeregning, da der skal produceres mere varme for at fylde huset.

Får du isoleret dine kuldebroer kan du forvente et bedre indeklima samt en billigere varmeregning. En isolering vil desuden hæve boligens værdi og tjene sig selv ind efter et par år.

Har du brug for

Vores hjælp?

3 gode grunde

Hvorfor vælge os?

Indeklimaplade

Der er ganske mange fordele ved at udføre en indvendig efterisolering af vægge. Og hos RIK Byg Indeklima bruger vi kalciumsilikatplader til dette. En indeklimaplade er en isolerende vægplade, der transporterer fugten fra den kolde side af pladen til den varme side, hvor fugten så bliver frigivet. Med andre ord man forebygge fugtgener, svamp og træk og skaber et bedre indeklima.

Og hvad gør det også godt for? det kan du læse her:

  • Et godt indeklima gør bygningen/huset/lejligheden behageligt at være i. Det skyldes at temperatursvingningerne bliver mindre og du undgår træk.
  • Du sparer op til 50% på din varmeregning
  • Dit hus eller din bygning kan få et bedre energimærke, hvis det/den er bedre isoleret. Det kan skabe en højere værdi ved evt. salg.
  • Du kan forlænge din bygnings levetid.

Produktsamarbejdspartnere er Remmers og SkamoWall

Kontakt os I dag

Har du lyst til at høre mere om vores isoleringsløsninger? Så tøv ikke med at kontakte os. Ring på telefon 7777 7726, send en e-mail til info@rikbyg.dk eller udfyld vores online kontaktformular. Vi ser frem til at hjælpe dig!