Om

RIK Byg Indeklima

Historie

I januar 2023 udsprang Rik Byg Indeklima ApS som en selvstændig virksomhed. Inden da var det en afdeling i Rik Byg A/S.

Selskabet RIK Byg A/S blev stiftet i 2020, men det er ikke her rejsen startede. Teamet bag RIK Byg A/S stammer helt tilbage fra 2003 og kommer fra Bolind A/S. Den ene division af Bolind A/S inkl. teamet, blev i marts 2018 opkøbt af Q-Construction A/S. Den ambitiøse Rune Berg Henriksen, som var en del af teamet, valgte i sommeren 2020 at opkøbe dele af Q-Construction A/S og starte sin egen hoved- og totalentreprenørvirksomhed, som så blev til RIK Byg A/S – og nu også til Rik Byg Indeklima Aps.

RIK Byg Indeklima ApS er en virksomhed, der værner om høj kvalitet og service i de opgaver, vi løser. Med mange års erfaring blandt vores medarbejdere og ledelse, sætter vi en ære i at overholde tidsplaner, så vi kommer i mål til tiden. Vi forlader aldrig en opgave, før den sidste fejl eller mangel er lavet.

Vores mission er at være de bedste i branchen. Vi vil gerne hjælpe boligejere og erhvervsdrivende med bl.a. at få bugt med dårligt indeklima eller fuldføre et ønsket renoveringsprojekt.

Vi har det gode overblik, professionelle fagfolk og en lang håndværksmæssig erfaring. Derfor er vi vant til at have ansvaret for flere store projekter. Vi har f.eks. byggestyringserfaring med opførelse af mange familieboliger.

I dag består RIK Byg Indeklima ApS af professionelle fagfolk med en lang håndværksmæssig erfaring og en stærk bestyrelse bag sig.

Bestyrelsen

Carsten Bjerregaard

Carsten Bjerregaard

Bestyrelsesformand

Selvstændig i over 29 år og medejer af forskellige virksomheder såsom Hjemmetandplejen A/S og

Tandplejeinformation ApS.

Han har en bred erfaringen indenfor ESG og vækst af virksomheder.

Carsten er desuden Business Angel, hvor fokus er på startup, som mangler hjælp til at vækste og endnu ikke har mulighed for at tiltrække kapital.

Til og med 2023 har Carsten været næstformand i Danske Service, som er en brancheorganisation under Dansk Erhverv.

Rune Berg Henriksen

Rune Berg Henriksen

Bestyrelsesmedlem og adm. direktør

Rune har arbejdet med byggeri og renovering igennem hele hans karriere, både som selvstændig og som en del af større virksomheder.

Byggeriet bliver mere og mere komplekst, og der stilles stadig større krav til udførelse og overholdelse af lovkrav. Runes force er hans tværfaglige indsigt i bygningsfysik og skabelse af mere helhedsorienterede løsninger for kunderne.

Rune har mange års erfaring med projektledelse, medarbejderledelse samt eksekvering.

Henrik Ancher

Henrik Ancher

Bestyrelsesmedlem

Selvstændig i over 20 år og ejer af forskellige virksomheder såsom AG Gulve og A Auto, samt medejer i RIK Byg A/S.

Henrik er desuden Business Angel og en del af Danmarks største netværk af business angels, DanBAN, der investerer i vækstvirksomheder nationalt og internationalt.

Som næstformand i Dansk Byggeri, gulvsektionen, betragtes Henrik som en stærk faglig profil indenfor branchen.

Har du brug for

Vores hjælp?

3 gode grunde

Hvorfor vælge os?